Usein kysytyt kysymykset

Miten etsin tuotesarjoja?

Tuotesarjat-sivulla voit selata palveluun lisättyjä tuotesarjoja, halutessasi voit hakea tuotesarjoja erilaisten kriteerien avulla klikkaamalla Näytä/piilota hakukentät-nappia, jolloin saat näkyville kysymyspatteriston tuotesarjojen hakua varten.

Ohje hakukriteerien avaamiseen
Kysymyspatteriston avaaminen

Voit valita avautuvasta kysymyspatteristosta haluamasi vastaukset ja klikata kysymysten alapuolella olevaa Etsi-nappia, jonka jälkeen hakualgoritmi etsii parhaiten hakukriteerejä vastaavat tuotesarjat. Palvelu tallentaa syöttämäsi hakukriteerit, joten jos haluat tehdä uuden haun vaihtamalla joitakin kriteereitä, se onnistuu helposti ilman, että kaikkia kriteereitä tarvitsee syöttää uudelleen kysymyspatteristoon seuraavan haun yhteydessä.

Ohje tuotesarjojen haku
Tuotesarjojen haku

Parhaiten hakukriteerejä vastaavat tuoteasarjat näytetään hakutuloksissa sopivuus järjestyksessä ja tuotesarjan nimen yhteydessä näkyy miten se vastaa haussa käytettyjä kriteereitä.

Tuotesarjahaun tulokset

Miten tarkastelen tuotesarjoja?

Voit avata tuotesarjan tarkemmat tiedot klikkaamalla tuotesarjan nimeä tuotesarjalistassa tai hakutuloksissa.

Ohje tuotesarjan avaaminen
Tuotesarjan avaaminen

Tuotesarjakohtaisella sivulla näkyy kuvausteksti, kuvia ja tuotesarjan ominaisuuksia sekä sen maahantuojan yhteystiedot tilauksia ja tuotesarjaan liittyviä tarkempia kysymyksiä varten.

Esimerkki tuotesarjakohtaisesta sivusta
Esimerkki tuotesarjakohtaisesta sivusta

Miten selaan tulevia tapahtumia ja koulutuksia?

Tapahtumakalenteriin pääsee ylävalikon tapahtumakalenteri-linkistä.

Ohje tapahtumakalenteri
Esimerkki tapahtumakalenterista

Voit selata tapahtumia halutessasi myös listana valitsemalla tapahtumakalenteri-sivun oikeasta laidasta lista-vaihtoehdon.

Ohje tapahtumakalenterin lista
Tapahtumakalenterin listanäkymä

Mistä löydän blogit?

Pääset lukemaan mielenkiintoisia blogeja ylävalikossa olevasta blogit-linkistä.

Ohje blogit
Esimerkki blogeista

Miten lisään tuotesarjan?

Maahantuojajäsenet voivat lisätä palveluun tuotesarjoja menemällä tuotesarjat-sivulle, jossa on näkyvillä Lisää tuotesarja-nappi, jos jäsenyystaso sallii vielä uusien tuotesarjojen lisäämisen.

Ohje tuotesarjan lisääminen
Tuotesarjan lisääminen

Lisää tuotesarja-napin klikkaamisen jälkeen pääset syöttämään tuotesarjan nimen sekä kuvauksen, johon voit lisätä myös kuvia. Lisäksi sinun täytyy vastata tuotesarjan kysymyspatteristoon ja lopuksi klikata Tallenna-nappia.

Ohje tuotesarjan lisääminen
Tuotesarjan tietojen lisääminen
Ohje tuotesarjan tallentaminen
Tuotesarjan tallentaminen

Miten muokkaan tuotesarjaa?

Tuotesarjaa voi muokata menemällä tuotesarjan sivulle, jossa on näkyvillä Muokkaa tuotesarjaa-nappi, jos kyseessä on oma tuotesarjasi. Klikkaamalla Muokkaa tuotesarjaa-nappia pääset sivulle, jossa voit muokata ja tallentaa tuotesarjan tietoja.

Ohje tuotesarjan muokkaus
Tuotesarjan muokkaus